Kesella med jordgubbar

- 100-150 g Kesella lätt 1 %
- Lättyoghurt naturell
- Äkta vaniljpulver
- Hackade nötter (valnötter eller hasselnötter)
- Färska (eller frysta) jordgubbar

Rör ner 100 g Kesella i en skål. Tillsätt yoghurt efter smak och konsistens. Kesellan har en ganska tjock konsistens och behöver blandas ut för att bli riktigt god. Blanda i en liten skvätt äkta vaniljpulver.
Skiva ett gäng färska jordgubbar och lägg i och toppa med hackade nötter.

Ett superbra mellanmål efter träning då kroppen behöver fyllas på med protein. Kesellan innehåller hela 13 % protein.


Kommentarer
Postat av: Elsa

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte varje dag man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :D.

2012-03-18 @ 19:16:21
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0